1

Wij zijn De Makelaars.

Door samen onder één naam te werken, kunnen we onze krachten bundelen en gezamenlijke marketingacties voeren. Dit zorgt voor een grotere naamsbekendheid en schaalvoordelen bij de aankoop van diensten en producten bij derden. En dat resulteert uiteraard ook in betere voorwaarden voor onze klanten. Daarnaast streven wij naar het optimaliseren van financiële- en HR-processen, waardoor we onze klanten een breder aanbod van diensten en middelen kunnen bieden. Dit alles maakt ons een aantrekkelijke partner voor zowel nieuwe als bestaande klanten die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en een hoogwaardige service. Bij ons vindt u alles onder één dak, wat uw zakelijke behoeften ook zijn.

Ontdek onze Makelaars

Bent u op zoek naar de beste telefonie- en internetoplossingen voor uw bedrijf?

Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Telecom-Makelaars. Onze samenwerking met verschillende operatoren stelt ons in staat om u een breed gamma aan producten en diensten aan te bieden, inclusief vaste en mobiele telefonie, internet, cloudoplossingen en meer.

We zorgen ervoor dat u de beste deals krijgt voor uw bedrijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technische details. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van het beoordelen van uw behoeften tot het vinden van de beste oplossingen op maat én het bieden van ongeëvenaarde ondersteuning en service.

Ontdek meer

Bij Energie-Makelaars krijg je een helder beeld van het energielandschap in België.

We laten je zien welke leveranciers groene energie aanbieden, wie er actief zijn in Vlaanderen, welke leveranciers zowel elektriciteit als aardgas leveren, en welke leveranciers de beste vaste en variabele prijsformules hanteren op basis van de huidige en verwachte beursprijzen. Kortom, bij Energie-Makelaars vergelijken we de tarieven en prijzen van verschillende energieleveranciers.

Daarnaast kun je bij Energie-Makelaars terecht voor alle zaken die te maken hebben met zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk voorstel op maat.

Ontdek meer

We staan u bij tijdens de belangrijke momenten in uw leven, "uw toekomst verzekerd".

Met meer dan 70 jaar ervaring bieden we hoogwaardige en snelle diensten aan. We regelen alles voor u! Als het gaat om uw bedrijf, kunnen wij u helpen bij het uitbreiden van uw wagenpark, toekomstige investeringen in uw bedrijf of het optimaliseren van uw verzekeringspolissen. Wij werken als onafhankelijke verzekeringsmakelaar samen met meer dan 30 maatschappijen, zodat we altijd de beste oplossingen voor u hebben.

Ons doel is om u vooruit te helpen, of u nu een individu of een bedrijf bent. We adviseren u ook graag bij uw beleggingsbeslissingen, met een doordacht en op maat gemaakt beleggingsplan. Bij Verzekeringsmakelaars kunt u er zeker van zijn dat uw toekomst verzekerd is - en dit is slechts een van onze garanties.

Ontdek meer

Coming
soon...

Hebt u een vraag, suggestie of opmerking?
Aarzel zeker niet om contact op te nemen met ons team!

Contact